Asociere originală între două branduri de forță: TAGRO și Universitatea Cluj

Trimite și altora

Cel mai important producător de tractoare agricole din România, IRUM Reghin, care este și parterner principal al FC Universitatea Cluj, a venit cu o idee originală de promovare. Managementul societății a decis să asocieze cele două branduri de forță care se regăsesc într-o ediție specială a primului tractor românesc produs în Transilvania de Nord, care poate fi văzut în cadrul Agraria, târg care a început azi în Jucu.

Fidelitate, onoare și respect sunt valorile pe care IRUM și FC Universitatea Cluj le au în comun. Ambele branduri au o istorie solidă și o viziune clară asupra prezentului și viitorului. IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, model bazat pe inovație, seriozitate și un management inteligent, iar clubul de fotbal, unul dintre cele mai iubite din România, vrea să arate că același lucru este posibil și în sport. Mai mult decât atât, ambele branduri sunt mândre de originile lor transilvănene, potrivit ClujToday.ro.

Proiectul Black Edition: TAGRO U100 reunește cele două branduri într-un produs de serie limitată, anunță SportinCluj.ro.

TAGRO este un proiect la care inginerii din Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR al companiei IRUM au lucrat mai bine de 10 ani și care a beneficiat de investiții totale de peste 4 milioane de euro. Utilajul a trecut toate testele la care a fost supus de către specialiști din România, Italia și Anglia și a obținut toate omologările și certificările necesare, inclusiv cea emisă de Registrul Auto Român.

Seria specială Black Edition: TAGRO U100, dedicată clubului FC Universitatea Cluj, va fi expusă în perioada 11-14 aprilie la Agraria, cel mai mare târg de produse agricole din Transilvania, care va fi organizat pe platforma industrială din comuna Jucu. Acest model va fi asamblat în ediție limitată iar suporterii cu abonamente vor beneficia de o reducere la achiziționarea acestuia.

,,Parteneriatul nostru, aflat deja în al treilea an, este foarte important pentru compania noastrăNe unesc aceleași valori și avem convingerea că sportul românesc merită susținut. Noi contribuim temeinic la dezvoltarea industriei constructoare de mașini și temeinic ne vom implica și în susținerea sportului. Fiecare meci al Universității Cluj este un moment pe care îl trăim cu sufletul la gură. În 2019 „U” Cluj celebrează 100 de ani de istorie în alb și negru, iar TAGRO îmbracă haine de sărbătoare în semn de apreciere și respect pentru istoria echipei”, este declarația oficială a companiei IRUM.

Din 1933 până în prezent, echipa „U” Cluj a participat la toate edițiile campionatului divizionar din România. A jucat 53 de sezoane în Liga I, 17 în Liga a II-a și un sezon în Liga a III-a. Are în palmares o Cupă a României, câștigată în sezonul 1964 – 1965 și a jucat mai multe semifinale ale competiției. În sezonul 1965-1966 a participat în Cupa Cupelor, în care a fost eliminată de Atlético Madrid în optimile competiției. Cupa UEFA Intertoto, ediția 1995-1996, este ultima competiție europeană la care „U” Cluj a participat. După ce au reușit să termine anul 2018 pe poziția a patra în Liga a II-a, la doar 2 puncte de liderul Sportul Snagov, clujenii sunt pregătiți să reia lupta pentru promovarea în Liga I. Aspirațiile tuturor sunt mari, lucru firesc pentru un club cu tradiție și suporteri loiali, suporteri care susțin echipa la bine și la greu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY