Luncaniul se pregătește de Elementum, unul dintre cele mai importante festivaluri din Transilvania

Trimite și altora

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Transilvania va avea loc în satul clujean Luncani, în apropierea locului în care se întâlnesc județele Cluj, Alba și Mureș. Festivalul Elementum va fi organizat pe 20 de hectare, iar familiile sunt încurajate să vină cu cortul pentru a petrece acolo toate cele trei zile de festival, între 21 și 23 iunie.

Festivalul Elementum și-a luat numele de la elementele legendare ale naturii: aer, apă, pământ și foc, la care se adaugă sufletul. Gama de activități propuse este foarte diversă, de la sporturi, pescuit, ateliere interactive și concerte, spune reprezentanta organizatorilor, Anca Dinu.

Un rol important în organizarea festivalului îl vor avea liceenii. Unii dintre ei vor fi pregătiți pentru a anima festivalul, spune cea care se ocupă de pregătirea lor, Mădălina Hodorog.

De asemenea, festivalul are o importantă componentă gastronomică. Participanții vor putea gusta bucate tradiționale ardelenești, dar și preparate din bucătăria internațională.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLideri ai societății civile critică proiectul de ordonanță de urgență referitor la referendum
Next articleTârgul Produs de Cluj ajunge la Huedin
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + 17 =