Consiliul Județean Cluj repară unul dintre cele mai importante drumuri turistice din Munții Apuseni

Trimite și altora

1 (1)Consiliul Județean Cluj a început noi lucrări de investiții pe drumul judeţean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău – Scrind – Frăsinet „Importanța strategică a acestui sector de drum pe care îl reabilităm și modernizăm conform celor mai exigente standarde e dată de faptul că în acest fel vom asigura un acces ușor, rapid și în condiții de siguranță spre zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor, spre Parcul Natural Apuseni, Cascada „Vălul Miresei” din Răchițele precum și spre numeroase altele obiective turistice de interes major” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, după ce, în prealabil, au fost executate pe anumite tronsoane de drum lucrări constând în șanțuri betonate, montarea de podețe tubulare şi lucrări pregătitoare în vederea asfaltării, în aceste zile au loc lucrări de așternere de covor asfaltic care vizează un sector de drum cuprins între poziţiile kilometrice 51 şi 53 şi lucrări de reabilitare a podului aflat la poziţia kilometrică 53+300. După finalizarea acestui tronson, lucrările de asfaltare vor continua pe sectorul de drum cuprins între poziţiile kilometrice 51 şi 47.

Lucrările de investiţii pe drumul judeţean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău – Scrind – Frăsinet au fost programate în cadrul unui proiect mult mai amplu care vizează modernizarea şi reabilitarea unui sector de drum în lungime de aproximativ 23 de kilometri, mai exact de la kilometrul 36+050 până la kilometrul 59+000. Pe unele dintre sectoare lucrările au fost finalizate în cursul anului trecut.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY