Clujul este, oficial, orașul cu cele mai scumpe suprafețe industriale și logistice

Trimite și altora

Clujul a devenit, oficial, orașul cu cele mai scumpe suprafețe destinate dezvoltării industriale și logistice, potrivit TransylvaniaToday.ro. În multe situații, proprietarii terenurilor cer prețuri duble celor din București, potrivit unui studiu realizat de compania Dunwell.

Astfel, în zona Florești, proprietarii terenurilor cer 50-60 de euro, iar în zona Apahida cer între 60 și 70 de euro pe metrul pătrat. În Jucu, prețurile sunt situate în intervalul 35 – 40 de euro pentru un metru pătrat.

Spre comparație, studiul Dunwell arată că în zona de nord-est a Bucureștiului prețurile terenurilor variază între 30 și 60 de euro pe metru pătrat, în timp ce în zona de nord-vest prețurile variază între 30 și 40 de euro pe metrul pătrat.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePerioadă aglomerată pentru clinicile clujene – Turismul medical înflorește mai ales vara
Next articleTurismul ecvestru se dezvoltă în Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + one =