Turismul ecvestru se dezvoltă în Transilvania

Trimite și altora

Pensiunile din Carpați se pregătesc pentru turiștii care vor începe să vină din 15 iunie pentru a face turism ecvestru. Expedițiile călare din Munții Apuseni sau din regiunea Harghitei îi atrag îndeosebi pe turiștii în țările nordice sau din Germania. Cel mai adesea, participanții sunt călăreți care au acumulat deja experiență în acest domeniu.

România începe să fie tot mai mult promovată drept destinație pentru turismul ecvestru. Turiștii vin din întreaga lume, pentru că prețurile sunt decente, pentru că România este o țară sigură și pentru că Transilvania este o regiune superbă, spune proprietarul unei herghelii de cai islandezi, Andras Albert.

Proprietarii de herghelii care promovează turismul călare au format, din acest an, și o federație sportivă care să promoveze o astfel de activitate, mai spune Andras Albert.

Cele mai căutate sunt excursiile călare de două – trei zile, în care călăreții au prilejul să înnopteze în corturi ridicate în poienile din codrii Transilvaniei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul este, oficial, orașul cu cele mai scumpe suprafețe industriale și logistice
Next articleCluj: O nouă bandă dedicată transportului în comun
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen + eleven =