PSD vrea două noi parcuri industriale în județul Cluj

Trimite și altora

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a anunțat că actualul partid de guvernământ va susține crearea a două noi parcuri industriale în județul Cluj. Acestea ar urma să fie amplasate în zonele Huedin și Dej-Gherla. Horia Nasra spune că inițiativa sa vine în contextul în care Consiliul Județean întârzie să construiască parcurile industriale Tetarom IV din Feleacu și Tetarom V în zona Câmpia Turzii.

„Consiliul Județean Cluj poate susține construcția parcurilor industriale, însă în ultimii trei ani scandalurile au ținut loc activității administrative. La fel de adevărat este faptul că vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit și cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii, care poate însemna revigorarea comunităţii din punct de vedere economic și de ce TETAROM V nu a fost finalizat.

Cu siguranță că județul prin Consiliul Județean Cluj poate susține construcția de noi parcuri industriale care pot dezvolta zonele Huedin și Dej-Gherla” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY