ISU Cluj a primit în dar o ambulanță de 700.000 de lei

Trimite și altora

Primăria comunei Florești a cumpărat, din fonduri proprii, o ambulanță de tip B. Autospeciala a costat 700.000 de lei, și a fost oferită Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” din Cluj.

Ambulanța va funcționa în cadrul stației ISU-SMURD din Florești și va contribui la salvarea de vieți omenești.

Investiția vine în contextul în care unele dintre ambulanțele SMURD sunt învechite, după cum afirmă generalul Ioan Moldovan, comandantul ISU Cluj.

Primăria Florești a mai cumpărat, cu ajutorul fondurilor europene, o autospecială pentru intervenții contra incendiilor, pe care a oferit-o Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Autospecialele din baza ISU-SMURD din Florești intervin în întreaga zonă, inclusiv în partea de vest a Clujului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTunisia va avea consulat onorific la Cluj
Next articleServiciul Peditel 1791 ar putea fi decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 3 =