Primăria Florești a cumpărat o ambulanță pentru ISU

Trimite și altora

Primăria comunei Florești a cumpărat o ambulanță de tip B pe care a predat-o Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu”. Ambulanța a fost alocată stației ISU-SMURD din Florești, care deservește întreaga zonă.

De asemenea, pe lângă autospecialele deținute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Primăria Florești a mai cumpărat, cu ajutorul fondurilor europene, și o mașină de intervenție contra incendiilor, care se poate deplasa și în zone accidentate. O altă mașină de intervenție contra incendiilor a fost procurată de Primăria Florești cu ajutorul unei asociații din Irlanda.

Mai multe detalii puteți afla din emisiunea realizată de VIA CLUJ TV.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUSR a depus legi pentru protejarea ciocârliilor și a caprelor negre
Next articleUBB atrage tot mai mulți studenți din Ungaria – Ce specializare are cel mai mare succes
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twelve + three =