Aplicația care măsoară fericirea, realizată la Cluj

Trimite și altora

O echipă de IT-ști clujeni a creat o aplicație care măsoară fericirea. Scopul acestei aplicații este acela de a-i ajuta pe utilizatori să înțeleagă care sunt lucrurile care îi fac fericiți și cele care le provoacă nefericire. Astfel, ei pot să își aleagă persoanele, locurile și lucrurile care le aduc o stare de bine, potrivit ViaCluj.tv.

Aplicația care măsoară fericirea se numește Gimini Moodtrack. Numele ei este inspirat din cel al greierului din basmul Pinocchio, care îi șoptea păpușii însuflețite ce e bine și ce e rău pentru ea. Această aplicație este instalată pe telefon, iar utilizatorul ei este întrebat de câteva ori pe zi cum se simte. Astfel, sunt adunate date care arată care sunt persoanele și lucrurile care îl fac fericit pe utilizator, spune reprezentantul echipei care a creat aplicația, Mihai Babici.

Ideea aplicației este una simplă. Utilizatorii trebuie să selecteze una dintre stări după ce stau de vorbă la telefon cu o persoană, merg într-un anumit loc sau își cumpără un anumit lucru, mai spune Mihai Babici.

Aplicația poate fi instalată gratuit pe telefoanele care au sisteme de operare Android sau iOs.

Mai multe despre această aplicație puteți afla AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleUSAMV acordă consultanță gratuită on-line pentru fermieri
Next article22 de restaurante clujene, incluse în ghidul Gault&Millau
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − four =