Un nou regulament pentru transport la Cluj – Persoanele care miros urât pot fi amendate

Trimite și altora

Clujul va avea un nou regulament referitor la transportul în comun. Acest regulament va permite controlorilor să amendeze persoanele care miros urât sau pe cele murdare. Pe de altă parte, regulamentul va permite transportul animalelor de companie, cu condiția ca acestea să fie păstrate în cuști speciale. Regulamentul a stârnit deja controverse.

Compania de Transport Public a propus Consiliului Local Cluj-Napoca un nou regulament de transport, care permite controlorilor să amendeze persoanele cu o igienă precară, spune viceprimarul Dan Tarcea.

Regulamentul a stârnit deja ironii. ”Controlorii vor avea labradori cu ei sau vor fi selectați după capacitățile lor olfactive?”, a reacționat un clujean. ”Vor fi amendați și cei care au mâncat usturoi?”, a fost o altă reacție la acest regulament.

Proprietarii de animale salută, însă, modificarea care le permite transportul câinilor, pisicilor sau altor animale de companie în cuștile pentru transport.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProtest la Imprimeria Ardealul – Administratorul special vrea să pună pe butuci tipografia înainte de a fi schimbat din funcție
Next articleClujToday: Subprefectul Zoltan Gyorke, repus în funcție
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 19 =