La Lorraine România a devenit furnizor al Casei Regale a României

Trimite și altora

Fabrica de panificație pre-coaptă congelată și produse de patiserie congelată La Lorraine România din Câmpia Turzii a devenit furnizor oficial al Casei Regale a României.

Statutul a fost acordat în cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc la Palatul Elisabeta pe data de 25 iunie.

Acest statut reprezintă o recunoaștere și o apreciere a calității superioare pe care o au produsele La Lorraine România.

Astfel, pâinea și produsele de panificație fabricate în județul Cluj vor ajunge pe mesele pregătite pentru familia sau pentru invitații Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române.

„Includerea La Lorraine România pe lista furnizorilor Casei Regale a României încununează eforturile pe care le-am făcut în acești ani pentru a oferi consumatorilor produse de brutărie și de patiserie de cea mai bună calitate. Încă de la început, am vrut să demonstrăm că, din ingrediente autentice românești, putem crea produse care să impresioneze prin gust, texturi și, mai ales, prin calitate. Ceea ce ne bucură și mai mult este faptul că aceste produse sigure și de calitate sunt accesibile și publicului larg.”, a spus Răzvan Boșomoiu, General Manager La Lorraine România.

La Lorraine România este o companie mixtă româno-belgiană care produce pâine pre-coaptă congelată și produse de patiserie congelată în Câmpia Turzii.

Cu o investiție totală de 50 de milioane de euro, fabrica din Câmpia Turzii este cel mai mare procesator de făină din România, fiind totodată cea mai modernă și performantă unitate de panificație din Centrul și Estul Europei.

Toate produsele obținute în fabrica La Lorraine sunt realizate din făină și alte materii prime românești de cea mai bună calitate, fabrica fiind dotată cu echipamente de ultimă generație care asigură standardele de calitate și siguranță alimentară, fiind certificată cu cel mai înalt standard de management al calității și a siguranței produselor alimentare, IFS.

La Lorraine este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piața din România: în anul 2018, în fabrica din Câmpia Turzii s-au făcut 33.000 de tone de produse de panificație pre-coaptă congelată și produse de patiserie congelată. 30.000 de tone au ajuns pe piața internă, iar 3.000 de tone au ajuns la export.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY