Parcul Central a devenit regatul iubitorilor de vinuri

Trimite și altora

Parcul Central din Cluj s-a transformat într-un regat al vinurilor. Primul festival în aer liber din Transilvania dedicat pasionaților de vinuri a strâns zeci de producători și de vânzători care au adus vinuri din toate colțurile lumii.

Chioșcurile cu vin au fost amplasate de-a lungul aleilor din Parcul Central. Ele au fost organizate după criterii geografice. Astfel, dacă pasionații de vinuri din America de Sud vor să găsească vinuri produse din soiul Carmenere din Chile sau Malbec din Argentina pot să le găsească pe ambele fără să se plimbe prea mult. Central Park Wine Festival înseamnă prezentări de crame, degustări de vinuri, sesiuni gastronomice, muzică live în fiecare seară și proiecții de film. Nu lipsesc nici activitățile dedicate copiilor, spune reprezentanta organizatorilor, Codruța Vântu-Kali.

Clujenii sunt bucuroși de faptul că pot găsi vinuri atât de diverse. Festivalul de vin din Parcul Central se va încheia duminică seara.

Comments

comments

SHARE
Previous articleParteneriat strategic între Sioux și Qubiz
Next articleCompaniile românești ar putea ”importa” IT-ști din Vietnam
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 4 =