Expoziție de artă în holul Aeroportului Internațional din Cluj

Trimite și altora

Holul Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj va găzdui, marți, de la ora 14.00, vernisajul expoziţiei „La masă – Zu Tisch“.

Această expoziţie organizată de galeria de artă „Kunsthaus 7B” din Cisnădioara/ judeţul Sibiu în parteneriat cu Institutul cultural Maghiar Balassi din Bucuresti, cu Reţeaua Institutelor Culturale Naţionale din Europa EUNIC de la Bucureşti, Institutul Francez şi Forumul Cultural Austriac va putea fi vizitată în perioada 9 iulie – 31 decembrie 2019.

Vor fi expuse lucrările a 6 artiste şi artişti contemporani din 6 ţări europene. Expoziţia va fi prezentată în holul aeroportului pentru a face arta accesibilă cât mai multor vizitatori, pasagerilor de zbor şi însoţitorilor acestora. O expoziţie asemănătoare a fost prezentată în acest an şi la Aeroportul din Sibiu. Este pentru a doua oară când o expoziţie se organizează în acest spaţiu neconvenţional.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLa Lorraine România a devenit furnizor al Casei Regale a României
Next articleHotelul Univers T, modernizat cu bani dintr-un credit
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 5 =