Hotelul Univers T, modernizat cu bani dintr-un credit

  Trimite și altora

  Complexul Hotelier Univers T intră, din iulie, în lucrări de modernizare. Vor începe lucrări la cele 58 de camere duble, matrimoniale şi apartamente, dar şi la spaţiile comune şi de acces. Lucrările de renovare-modernizare a camerelor vor avea locetapizat, pe o perioadă estimată de şase luni, astfel încât să nu fie perturbată activitatea în ansamblul complexului.

  Devizul total al acestor lucrări este de 2.253.616,89 lei, bani ce vor fi asiguraţi atât din creditul bancar contractat de Univers T în anul 2014, cât şi din sursele proprii ale hotelului care provin din profitul realizat în anii anteriori.

  Conducerea hotelului a precizat că din creditul aprobat şi garantat de Consiliul Judeţean Cluj, în valoare totală de 8.703.753 de lei, Complexul hotelier situat în vecinătatea lacului din cartierul Gheorgheni a reuşit amenajarea cabanei proprii din localitatea Călăţele Pădure, şi a început modernizarea amfiteatrului şi a sălii de evenimente, lucrare aflată în curs de finalizare.

  În anul 2018  Univers „T” a găzduit aproximativ 1.200 de evenimente private, familiale, corporate şi de business, care au cumulat aproximativ 45.500 de participanţi.

  De asemenea, anul trecut, Hotelul Univers „T” a vândut 14.886 nopţi de cazare.

  Comments

  comments

  SHARE
  Previous articleExpoziție de artă în holul Aeroportului Internațional din Cluj
  Next articleDe ce Floreștiul se află în topul prețurilor la imobiliarele industriale
  ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

  Nu sunt comentarii

  LEAVE A REPLY

  one × 2 =