Untold: Armin van Buuren și-a început spectacolul acompaniat de o orchestră clujeană – Primul fragment a fost din Deșteaptă-te, române!

Trimite și altora

Peste 100.000 de spectatori au asistat la concertele programate în cea de-a doua zi a festivalului Untold. Cel mai așteptat moment a fost spectacolul susținut de DJ-ul olandez Armin van Buuren pe scena principală, montată pe stadionul ClujArena. Distracția nu a fost întreruptă nici măcar de ploaia care a căzut în această dimineață la Cluj.

Tineri din toate colțurile lumii au venit la Cluj pentru a-i vedea pe artiștii care au evoluat pe cele 10 scene ale festivalului Untold. Artiști precum Subcarpați sau Timmy Trumpet au încălzit atmosfera, însă cel mai așteptat moment a fost spectacolul susținut de DJ-ul olandez Armin van Buuren.

Spectacolul lui Armin van Buuren a început la miezul nopții, pe ClujArena. DJ-ul olandez a început cu un scurt fragment din imnul Deșteaptă-te, române și a fost acompaniat la început de o orchestră simfonică. Interpretarea muzicală a fost acompaniată de jocuri de lumini, efecte pirotehnice și focuri de artificii care au pus în valoare decorurile monumentale amenajate de organizatorii Untold.

Comments

comments

SHARE
Previous articleE.On vrea patent digital pentru controlul complet al datelor consumatorilor
Next article#Alexandra, omagiată la Untold
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

15 − 10 =