Investiții de șapte milioane de euro în infrastructura din Feleacu

Trimite și altora

Primăria și Consiliul Local al comunei Feleacu au reușit să atragă finanțări nerambursabile în valoare de șapte milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii comunei. Sumele provin atât din fondurile europene alocate României, cât și din fondurile guvernamentale investite prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Cele mai importante proiecte depuse de Primăria Feleacu vizează construirea unei rețele de canalizare în satul Feleacu și realizarea rețelei de alimentare cu gaz în satul Vâlcele. Cele două proiecte ar putea începe chiar în acest an, este de părere primarul din Feleacu, Gabriel Coste.

În satul Vâlcele, realizarea rețelei de alimentare cu gaz metan a devenit posibilă datorită schimbărilor legislative, care permit și autorităților locale să investească în dezvoltarea rețelelor de utilități, mai spune primarul Gabriel Coste.

De asemenea, Primăria Feleacu mai are un proiect pentru realizarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă a satelor Vâlcele, Gheorgheni și Sărădiș, precum și pentru asfaltarea unui drum lung de șapte kilometri între satele Feleacu și Sărădiș.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎn ce domenii Clujul continuă să atragă investiții
Next articleUniversitățile clujene rămân interesante pentru studenții străini
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 − two =