Universitățile clujene rămân interesante pentru studenții străini

Trimite și altora

Clujul este unul dintre cele mai interesante centre universitare pentru studenții străini. Printre cele mai interesante specializări căutate de aceștia se numără Medicina, Stomatologia, Farmacia sau Medicina Veterinară în limbile engleză și franceză, Informatica în limba germană sau Psihologia în limba maghiară. Cea mai numeroasă comunitate de studenți străini este cea a celor care vin din Franța.

Și în acest an, secțiile internaționale ale universităților clujene au atras foarte mulți candidați străini. Unii dintre ei vin din America de Nord.

Mulți dintre studenții străini din anii mai mari au învățat deja destul de bine limba română.

Cea mai numeroasă comunitate este cea a studenților francofoni, care spun că viața lor din Cluj nu se deosebește prea mult de viața studenților români.

Universitățile clujene oferă studii complete, la unele specializări până la nivel post-doctoral, în limbile română, maghiară, germană, engleză și franceză.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiții de șapte milioane de euro în infrastructura din Feleacu
Next articlePlaja din Grigorescu se transformă în litoralul Vamos a la Playa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + 11 =