Plaja din Grigorescu se transformă în litoralul Vamos a la Playa

Trimite și altora

Între 8 și 11 august, Asociația Urbannect și partenerii săi transformă zona Plajei Grigorescu într-un litoral plin de farmecul vacanțelor mediteraneene. Pentru al cincilea an consecutiv va putea fi găsită aici la poalele Feleacului, atmosfera plajelor estivale. 

Patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mai ales voie bună sunt oferite clujenilor.

Atât pe plajă de nisip, cât și pe cea cu gazon vor exista piscine, șezlonguri, mese, umbrele, restaurant pescăresc și nu numai, berărie și cocktail bar, dj set în fiecare seară, jocuri pentru toate vârstele, concurs de table, spectacol de flăcări și lumini, proiecții video, inițiere în scufundări, quiz, tobogan gonflabil, concurs de kendama, proiecții video interactive, mese rotunde și foc de tabără.

Meniul cu specific cuprinde printre altele: păstrăv la grătar cu mămăliguță, crispy chicken, mâncare la ceaun, porumb fiert, langoș, vată de zahăr, pocorn, clătite, toate căutate special pentru a aduce „iz de litoral”.

Program:

Joi, ora 18.00 – Întâlnire a Asociației Vechiul Cluj cu tema Orașul verde

Joi, ora 20.00 – Întâlnire organizată de Asociația Urbannect cu sprijinul primăriei mun.Cluj-Napoca din seria Celebrating Communities cu subiectul Clujenii și Vamă Veche. Amintiri în jurul focului cu Big Boletus. Ceaun pescăresc.

Vineri, între 16.00-21.00 – Concurs de table prima zi

Vineri, ora 17.00 –  Inițiere în Scuba Diving pentru cei mici

Vineri, 18.00-23.00 – Dj Set cu Blănillă

Vineri, ora 21.00 – Spectacol de flăcări și lumini cu Efreet Light&Fire Show

Sâmbătă, ora 12.00 – Atelier ptr Copii

Sâmbătă, ora 13.00  – Concurs de kendama cu Depozitul de Kendama

Sâmbătă, între 14.00-23.00 – Dj set cu Un Guru

Sâmbătă, între 16.00-21.00 – Concurs de table cu premii, finala

Duminică, ora 11.00 – Atelier Preistoric pentru copii cu Muzeul de Istorie a Transilvaniei

Duminică, între 18.00-23.00 – Dj Set cu Paul Socol

Duminică, ora 18.00 – Quiz cu Alchemy Events

Comments

comments

SHARE
Previous articleUniversitățile clujene rămân interesante pentru studenții străini
Next article14 milioane de euro, bugetul Untold 2019
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × two =