14 milioane de euro, bugetul Untold 2019

Trimite și altora

Bugetul din acest an al celui mai mare festival muzical din România, Untold, a fost de 14 milioane de euro, potrivit Transylvania Today. Cifra a fost oferită de directorul de marketing și comunicare al Untold, Edi Chereji.

O parte de 40 la sută din acest buget a fost acoperit din vânzarea de bilete, 40 la sută a reprezentat aportul sponosrilor, iar 20 la sută, din taxele plătite de companiile care au vândut mâncare și băutură în incinta festivalului. Tot Edi Chereji a oferit detalii și despre cheltuieli. Astfel, 40 la sută din buget a fost alocat pentru plata artiștilor, 30 la sută pentru cumpărarea sau închirierea de decoruri și de echipamente, iar 30 la sută pentru promovare. Edi Chereji a mai menționat că bugetul festivalului a crescut cu câte două milioane de euro la fiecare ediție.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePlaja din Grigorescu se transformă în litoralul Vamos a la Playa
Next articleTot mai mulți clujeni își cumpără avioane ușoare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 + 14 =