Patru autobuze exclusiv pentru elevi și o școala nouă în Florești

Trimite și altora

Comuna Florești va avea o școală nouă cu aproximativ 900 de locuri, iar valoarea investiției este de 14 milioane de lei, a declarat primarul comunei, Horea Șulea, în direct la Via Cluj TV.

El a declarat că, în primul an de funcționare, această școală nu va avea personalitate juridică, ci va fi o secție a Școlii Gimnaziale Gheorghe Șincai. De anul viitor, școala ar urma să funcționeze sub forma unui liceu teoretic.

Primarul comunei Florești promite că vor fi pregătite pentru începutul anului școlar și celelalte școli și grădinițe. Însă, pentru a ușura accesul elevilor la aceste școli, Primăria Florești a negociat cu Compania de Transport Public crearea a patru linii de autobuz dedicate elevilor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUBB, prima universitate din România din Top Shanghai 2019

Next articleÎncepe ediția a cincea a concursului de iluminat festiv Lights On
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − eight =