Încă 25 de autobuze electrice pentru Cluj

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca va cumpăra 25 de autobuze electrice cu încărcare din mers. Investiţia va depăşi 115 milioane de lei. De asemenea, Ministerul Dezvoltării vrea să cumpere 51 de autobuze electrice pentru alte patru oraşe, în valoare de peste 140 de milioane lei.

Ministerul Dezvoltării Regionale a publicat un anunţ în SEAP-SICAP pentru achiziţia a 51 de autobuze electrice destinate transportul public urban, pentru oraşele Alba Iulia, Buzău, Constanţa, Ploieşti, cu o valoare de aproximativ 141 de milioane de lei. Pe lângă acestea, ministerul mai vrea să achiziţioneze, prin licitaţie deschisă, 15 staţii de încărcare rapidă şi 51 staţii de încărcare lentă în Alba Iulia, Buzău, Constanţa şi Ploieşti.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCând speră Primăria Cluj să termine centura metropolitană și cât va costa
Next articleHajduszoboszlo, ”litoralul” din Ungaria care atrage mii de turiști români
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + one =