820 de copii din Florești vor învăța într-o școală nouă

Trimite și altora

La Florești a fost inaugurată prima școală construită în ultima jumătate de secol. Clădirea școlii din Cetatea Fetii dispune de 24 de săli de clasă, șase laboratoare și spații pentru evenimente festive, pentru activități ale cadrelor didactice și pentru administrația unității școlare. În acest an, în noua școală vor învăța 820 din cei 1450 de elevi ai Școlii Gimnaziale Gheorghe Șincai. De anul viitor, în noua clădire vor funcționa și clase de liceu. Clădirea școlii face parte dintr-un complex care include o sală de sport, terenuri de sport, o unitate preșcolară, precum și mai multe biserici, potrivit ViaCluj.tv.

”Construcția școlii a început în anul 2014. Valoarea proiectului a fost de aproape 10 milioane de lei, bani care provin din bugetul local”, a anunțat primarul Horea Șulea.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestitorii străini, interesați de start-up-urile clujene
Next articleAdrian Oros, PNL: Românii ar trebui să aibă prioritate la cumpărarea terenurilor agricole
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − ten =