A început festivalul WonderPuck

Trimite și altora

Artiști și trupe de teatru din nouă țări europene și asiatice participă la unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Cluj. WonderPuck îi reunește pe pasionații teatrului de păpuși și de marionete în centrul Clujului și la castelul Banffy din Bonțida. Festivalul are loc în 14 și 15 septembrie.

Centrul Clujului s-a transformat într-un tărâm al basmului. Vechile clădiri care mărginesc Piața Unirii și Piața Muzeului reprezintă un decor perfect pentru scenele pe care vor avea loc spectacolele artiștilor participanți la WonderPuck, spune directorul festivalului, Anca Filip.

Acest festival își propune să amuze și să educe în același timp, spune directorul Teatrului de Păpuși Puck, Emanuel Petran.

Intrarea la toate evenimentele organizate în cadrul festivalului este gratuită.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAmbulanță de la Beard Brothers pentru ISU Cluj
Next articleCum se extinde Parcul Etnografic Romulus Vuia
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 14 =