Alimentarea cu gaz metan, întreruptă în Feleacu și Gheorgheni

Trimite și altora

Alimentarea cu gaz metan va fi întreruptă luni în satele Feleacu și Gheorgheni. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei Delgaz Grid.

Pentru efectuarea de lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 14 octombrie, de la ora 09.00 în satul Gheorgheni, integral şi parţial în Feleac, zona televiziune.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil de la ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY