S-a scumpit gazul metan. Urmează scumpiri în lanț

Trimite și altora

Prețul gazelor naturale a crescut cu 8 la sută, potrivit reprezentanților Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei. Această creștere înseamnă o majorare cu cinci lei pe lună a facturilor la gaz pentru un apartament cu consum mediu pentru gătit, spun specialiștii în domeniul economic.

Dacă, însă, consumatorii folosesc gazul și pentru a produce energie termică și apă caldă cu ajutorul centralelor individuale de apartament, creșterea valorii facturilor va fi mult mai consistente. De asemenea, analiștii economică afirmă că scumpirea gazului metan ar putea atrage un nou lanț de scumpiri, inclusiv pentru alimente precum pâinea sau carnea.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAdjunctul ambasadorului SUA: România trebuie să continue lupta împotriva corupției pentru a atrage noi investitori americani
Next articleCu cât au crescut salariile românilor în 2017
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 4 =