Inteligență artificială, realitate virtuală și augmentată și tehnologie blockchain la Codiax 2019

Trimite și altora

Singurul eveniment din Estul Europei dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech, Codiax, prezintă cele mai noi descoperiri și inovatii din industrie are loc la Cluj-Napoca, în 21/22 noiembrie.

Cea de-a treia ediție a evenimentului va expune noi perspective din Artificial Intelligence, Virtual Reality & Augmented Reality, Frontier Hardware, IoT și Blockchain.

Este un eveniment de nișă, cu experiență de învățare aplicată, iar participarea la Codiax este limitată la 350 entuziaști, în principal arhitecți software, investitori, dezvoltatori de produs, ingineri software, CTO.

Anul acesta, scena Codiax va reuni nume internaționale, printre care reprezentanți ai Oxford University, Samsung, Volvo, Grab sau Cisco.

Jair Ribeiro – AI Business Strategist la Volvo, va aborda subiectul legat de Definirea unei strategii  de inteligență artificială de succes pentru companii, Jakub Langr – Guest Lecturer la University of Oxford, va vorbi despre Rețele Adversative Generative, Cindy Spelt – fondatoarea  100% SPELT, va intra in provocările recunoașterii faciale, iar Jakub Bartoszek – Head of Solutions Architects la Samsung Electronics va detalia Securitatea Hardware într-o lume conectată.

Codiax este un eveniment nișat al Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa de Est, care are loc, în fiecare an, tot la Cluj-Napoca și care adună peste 3.000 de specialisti IT și non-IT din toată lumea.

“România are mai mulți ingineri pe cap de locuitor decât SUA, India, China sau Rusia (~ 100k oameni care lucrează în IT) și talent excelent, dar când vine vorba de concentrarea pe tehnologii mai noi, există încă un decalaj. Acesta este motivul pentru care căutăm să completăm acest decalaj de cunoștințe cu un eveniment dedicat tehnologiei profunde și cu toate sub-categoriile sale conexe.”, spune Vlad Ciurcă, co-fondator al Techsylvania și Codiax.

Concurs dedicat developerilor

În spatele industriei deep tech și a tuturor progreselor tehnologice care au optimizat multe dintre procesele societății noastre, se află o muncă continuă și dedicată a celor care dețin abilitățile necesare în această industrie.

Codiax pune accent pe această muncă și urmează să o recompenseze cu invitații gratuite în cadrul conferinței. Developerii care investesc munca lor în proiecte open-source sunt invitați să participe la această campanie.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY