Vot final în procesul de bugetare participativă

Trimite și altora

A început azi a doua etapă de vot din cadrul procesului Bugetare participativă, ediția 2019. Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit  vârsta de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate, care au intrat în această a doua etapă de vot. Este vorba despre 30 proiecte, primele trei proiecte clasate în funcție de numărul de voturi din fiecare din cele șase domenii au intrat automat în a doua etapă de vot, iar celelalte, în funcție de numărul de voturi obținute, indiferent de domeniul din care fac parte.

Conform Regulamentului procesului Bugetare participativă Cluj-Napoca 2019, în această a doua etapă de vot, fiecare cetățean poate alege un singur proiect din cele 30.

La finalul celei de a doua etape de vot, vor fi selectate un număr de 15 proiecte care vor fi implementate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca din anul 2020. Primul proiect din fiecare domeniu clasat în funcție de numărul de voturi va fi selectat automat, iar restul proiectelor vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte.

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei www.bugetareparticipativa.ro. Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe această platformă sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca pot vota.

Cei care nu sunt familiarizați cu mediul online sau nu au momentan acces la internet, pot apela la biroul amenajat de către Primărie la Centrul de Cultură Urbană Casino în acest scop, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 – 17:00.

A doua etapă de vot are loc în perioada 28 octombrie-17 noiembrie inclusiv, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 25 noiembrie, conform calendarului procesului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Mica Publicitate
Next articleAplicații mobile pentru platforma TIFF Unlimited
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 + 3 =