Când va fi finalizată Autostrada Sebeș – Turda? Ce spun constructorii

Trimite și altora

Lucrările la Autostrada Sebeș-Turda se apropie de final. Companiile care construiesc tronsoanele I și II ale autostrăzii, Aktor și Pizzarotti, și-au luat angajamentul că vor finaliza lucrările în acest an.

Pe lotul 1 (Sebeș – Pârâul Iovului, 17 km), unde antreprenorul general este o asociere condusă de Impresa Pizzaroti, gradul de realizare fizică este de 82,6%, iar situația plăților, de 69,82%.

Lotul 2 (Pârâul Iovului – Aiud, 24,3 km) al A10 are probleme mai mari însă, întrucât lucrările au ajuns la stadiul fizic de 61,50% și la stadiul financiar (facturi plătite) de 49,70%.

Segmentul de autostradă dintre Turda și Aiud a fost deja dat în folosință. Autostrada Turda – Sebeș va lega Autostrada Transilvania de Coridorul IV Paneuropean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAnimalele de companie, transportate pe Aeroportul din Cluj
Next articleCompaniile de IT din Cluj mizează tot mai mult pe inteligența artificială
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine − 5 =