Investiție de 700.000 de lei într-o unitate SMURD

Trimite și altora

Peste 700.000 de lei vor fi alocaţi, în acest an, pentru SMURD Cluj, de către Primărie și Consiliul Local Cluj-Napoca, transmite ClujToday.ro.

Mai exact este vorba despre 714.300 lei pentru o nouă unitate de tip Punct Medical Avansat (PMA cu remorcă) cu dotări de ultimă generație, în special pentru cazuri cu victime multilple în stare critică.

Aceasta urmează să fie livrată în cursul acestui an şi vine în completarea dotărilor și a parcului auto ale SMURD Cluj. Astfel, noua unitate va putea asigura intervenția în caz de urgență pentru minimum 20 de persoane. Este practic o unitate medicală mobilă, extrem de utilă în salvarea de vieți, în procesele de triere, trimitere către spitale și alte proceduri pentru persoane care necesită asistență medicală imediată, potrivit municipalităţii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum va afecta Brexitul economia românească
Next articleConsiliul Județean vrea să preia stațiunile Muntele Băișorii și Vlădeasa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight − 7 =