Consiliul Județean vrea să preia stațiunile Muntele Băișorii și Vlădeasa

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj dorește să preia stațiunile Muntele Băișorii și Vlădeasa, a anunțat președintele Consiliului, Alin Tișe. El a afirmat că autoritățile locale nu au suficiente fonduri pentru a moderniza cele două stațiuni.

“Vreau să preluăm tot ce înseamnă Băișoara, pârtie de schi și tot complexul la noi, anul acesta, după cum îmi doresc și la Vlădeasa să ne implicăm și să facem un alt centru. Primăria din Băișoara nu are nicio șansă să facă mai mult decât au făcut până acum. Nu au resurse, nici proiectul tehnic nu a fost bine făcut, pârtia e cum e, însă avem parcarea acolo, avem posibilitatea de a prelua de la primărie și cred că pentru consiliul județean ar fi un efort mic ca să poată să investească și să modernizeze acel obiectiv turistic”, a declarat Alin Tișe.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de 700.000 de lei într-o unitate SMURD
Next articleCe să faci să previi sau să tratezi parodontita?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × four =