Prețul chiriilor din București a crescut până la nivelul celor din Cluj

Trimite și altora

Piața chiriilor din București a crescut semnificativ în trimestrul patru al anului 2019, în timp ce cea din Cluj a stagnat, potrivit unui studiu realizat de imobiliare.ro și citat de transylvaniatoday.ro.

Astfel, chiria medie pentru un apartament cu două camere din București a crescut de la 410 euro la 420 de euro, preț identic cu cel din Cluj-Napoca. În Timișoara și Brașov, chiria medie este de 350 de euro pe lună. Pe de altă parte, chiria medie din Iași a scăzut de la 350 de euro pe lună la 330 de euro pe lună.

Tot 330 de euro pe lună este chiria medie în Tulcea, iar în Târgu-Mureș chiria medie este de 320 de euro pe lună. În Constanța și Ploiești, chiria medie este de 300 de euro pe lună.

În Târgu-Jiu, chiria medie a ajuns la 210 de euro pe lună, iar în orașele Târgoviște, Satu Mare, Drobeta Turnu-Severin, Piatra Neamț, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea și Slatina este de 200 de euro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiții de 2.500.000 de lei în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii
Next articleMinistrul de Finanțe, propus premier interimar
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 1 =