Stațiile de transport în comun din Cluj, dotate cu acoperișuri verzi

Trimite și altora

18 stații de transport în comun din Cluj vor fi dotate cu acoperișuri verzi, au anunțat reprezentanții Primăriei. Concret, aceste stații vor avea un acoperiș din sticlă securizată, dublat de un strat de tablă.

Pe acest acoperiș va fi așezat un strat de sol și vegetație, dar și sisteme de retenție a apei, precum și de scurgere a surplusului de apă. 12 dintre stații vor fi dotate și cu un perete lateral de protecție, potrivit EBS Radio.

Acoperișurile înierbate vor asigura și o temperatură mai plăcută, mai ales în sezonul cald. Pentru amenajarea celor 18 stații de transport public, Primăria a alocat 630.000 de lei. Termenul până la care pot fi depuse ofertele este 6 martie, iar durata de execuție a acestor stații este de două luni.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDermatita atopică, ce facem cu ea?
Next articleStudiu KeysFin: Cum afectează criza coronavirusului economia României
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 − nine =