CORONAVIRUS: Piețele de vechituri, interzise în Cluj-Napoca

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca a decis să interzică organizarea piețelor de vechituri. Măsură privește atât piața de sâmbătă, cea din Oser, cât și pe cea de duminică, din zona ExpoTransilvania. Primarul Emil Boc a declarat că această măsură vizează limitarea răspândirii coronavirusului.

Alte măsuri luate de municipalitate vizează dezinfectarea mijloacelor de transport în comun în fiecare zi, dezinfectarea mânerelor și clanțelor din taximetre la finalul fiecărei curse, precum și schimbarea programului de lucru în instituțiile publice, în așa fel încât să se limiteze posibilitatea apariției de aglomerații de persoane.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEmerson recomandă angajaților săi să lucreze de acasă
Next articleUniversiFly oferă burse la școala de stewardese pentru tinerii care provin din orfelinate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × one =