UniversiFly oferă burse la școala de stewardese pentru tinerii care provin din orfelinate

Trimite și altora

Singura școală de stewardese din Transilvania oferă burse tinerelor și tinerilor care provin din orfelinate. Aceștia pot face gratuit școala de însoțitori de zbor, cu condiția să fi absolvit liceul și să cunoască limba engleză. Reprezentanții școlii spun că șansele de angajare la finalul studiilor sunt foarte mari, pentru că marile companii recunosc calitatea pregătirii făcute la Cluj.

Școala de stewardese de la Cluj a fost înființată cu ajutorul fondurilor europene. În ultimii ani, școala a pregătit sute de tineri și de tinere care au devenit însoțitori de bord în cadrul unor mari companii aeriene. Acum, fondatoarea școlii de stewardese, Steluța Racolța, a luat decizia să îi pregătească gratuit pe toți orfanii care au absolvit un liceu, cunosc limba engleză și vor o carieră în domeniu.

Deja, școala are primii doi bursieri, mai spune Steluța Racolța

Aproape toți absolvenții școlii de stewardese de la Cluj și-au găsit locuri de muncă în cadrul unor companii aeriene. Salariile plătite însoțitorilor de bord sunt peste medie, spun specialiștii în piața muncii.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY