Emerson recomandă angajaților săi să lucreze de acasă

Trimite și altora

Și companiile private au început să ia măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Reprezentanții Emerson au comunicat public că a recomandat angajaților săi să lucreze de acasă în toata aceasta perioadă.

„Sănătatea și siguranta angajatilor nostri reprezinta o prioritate majoră pentru compania Emerson. În contextul evoluției recente a COVID-19, a recomandarilor si măsurilor luate de autoritati, inclusiv suspendarea cursurilor în invatamantul preuniversitar, Emerson Cluj a recomandat angajaților săi să lucreze de acasă în toata aceasta perioada, pana in 22 martie inclusiv, in masura in care este posibil. Aceasta recomandare nu are caracter obligatoriu si se adresează tuturor angajatilor nostri pentru care aceasta solutie este viabilă. Pentru cei aprox. 400 de colegi implicați direct în procesul de producție, managementul companiei lucrează să găsească împreună cu ei, cele mai potrivite soluții adaptate particularității activităților acestora.

Acțiuni speciale de preventie au fost implementate în ultimele doua saptamani în cadrul Emerson Cluj, inclusiv limitarea deplasărilor în străinătate, evaluarea de risc pentru vizitatori, igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor, în paralel cu desfășurarea de campanii de comunicare și informare a angajatilor.

Echipa de management și responsabilii departamentului de Siguranță și Securitate in munca monitorizează continuu situația la nivel local și internațional și sunt în contact permanent cu autoritățile competente. Recomandarea de mai sus reprezinta o decizie absolut necesara in conditiiile actuale si in concordanță cu preocuparea continua a Emerson pentru siguranța și sanatatea angajatilor sai și a comunității locale.”

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY