Anul universitar a fost deschis la Cluj în Piața Unirii – A fost prezent președintele Klaus Iohannis

Trimite și altora

Câteva mii de studenți ai celor șase universități de stat din Cluj au serbat, pentru prima oară împreună, începerea noului an universitar. Ceremonia a fost organizată în Piața Unirii, după un marș pornit de studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai, iar la eveniment a participat și președintele României, Klaus Iohannis. El i-a lăudat pe studenții clujeni pentru faptul că au demonstrat că, pe lângă activitatea academică, sunt implicați și din punct de vedere civic în viața publică.

Evenimentul de la Cluj a fost organizat cu prilejul împlinirii unui secol de refondarea Universității din Cluj ca universitate românească. Ea a fost inaugurată oficial în 3 toamna anului 1919 de către Regele Ferdinand I al României.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Partidele arabe din Israel îl susţin pe Benny Gantz ca premier
Next articleDigital Park, ecosistemul IT care înflorește în inima Chișinăului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 + 18 =