Sute de viziere medicale, donate spitalelor de un antreprenor clujean

Trimite și altora

Un antreprenor clujean a decis să își investească profitul în viziere de protecție pentru medici. El însă nu vrea să le vândă, ci să le doneze, pentru că, în acest fel, poate contribui la lupta împotriva răspândirii coronavirusului. Deja, primele 200 de viziere au fost donate Spitalului de Recuperare din Cluj, urmate de alte 150 donate Institutului Inimii, precum și de 200 de viziere donate către serviciile UPU-SMURD.

Valentin Lungu are o mică afacere în Cluj, care nu a fost prea mult afectată de pandemia de coronavirus. De aceea, Valentin Lungu a decis să investească profitul său în viziere medicale de protecție. A găsit o altă mică afacere din Cluj care le produce. Practic, este vorba de un atelier care producea componente pentru mobilă și care acum s-a reprofilat, spune Valentin Lungu.

Antreprenorul clujean vrea să atingă pragul de 1.000 de viziere de protecție pe care să le doneze. Singurul factor care îl întârzie este capacitatea limitată de producție a micului atelier clujean care realizează aceste echipamente de protecție.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY