Motocicliștii clujeni cumpără medicamente pentru cei în suferință

Trimite și altora

Comunitatea de motocicliști din Cluj se implică în ajutorarea celor care au nevoie de medicamente și care nu se pot deplasa. Până acum, pe lista voluntarilor motocicliști s-au înscris peste 120 de persoane. Practic, membrii comunității MotoVoluntar cumpără medicamente pentru cei în vârstă de peste 65 de ani, pentru cei care suferă de boli cronice și pentru cei care nu se pot deplasa. Apoi, voluntarii le livrează celor în nevoie medicamentele.

Motocicliștii voluntari își asumă de bunăvoie costul transportului. Livrările au loc atât în orașe, cât și la țară. Printre primele livrări de medicamente au fost cele din satul Ciumăfaia, de exemplu. Motocicliștii au primit instructaj de specialitate, precum și echipamente de protecție. În esență, este vorba de mănuși și de măști de protecție, precum și de dezinfectant. Distribuirea de medicamente este realizată cu ajutorul comunității Vă ajutăm din Cluj, o coaliție formată de Facebook care reunește un mare număr de organizații neguvernamentale și de voluntari.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUltimele cifre: Câți români s-au vindecat de coronvirus
Next article3 trilioane de euro pentru salvarea economiilor europene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + 19 =