Turiști blocați în Salina Turda. Pompierii clujeni au intervenit pentru a-i salva

Trimite și altora

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” din județul Cluj au intervenit în Salina Turda. Intervenția este necesară după ce mai mulți turiști au rămas blocați pe roata panoramică înaltă de 50 de metri.

Roata s-ar fi blocat după ce o ușă s-ar fi deschis accidental. Inițial, au fost blocați 19 turiști, dintre care 12 adulți și șapte copii. Cei mai mulți dintre ei au putut fi coborâți cu ajutorul angajaților Salinei. Trei turiști, adică doi adulți și un copil, au rămas în nacelă vreme de o oră, până la intervenția pompierilor, apoi au fost coborâți fără probleme.

Un incident asemănător s-a petrecut și în urmă cu aproape cinci ani, în 19 august 2013.

 

Foto:eualegromania.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleMOL România finanţează 49 de proiecte de mediu
Next articleClujToday.ro: Cina Domnului, una dintre cele mai frumoase tradiţii pascale din Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 5 =