Începe închirierea noilor spații de birouri din parcul Tetarom I

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A., societate în cadrul căreia forul administrativ județean deține calitatea de acționar majoritar, anunță lansarea licitației publice în vederea închirierii mai multor spații de depozitare și birouri situate în incinta Parcului Industrial Tetarom 1, imobile a căror suprafață utilă totală se ridică la circa 8.000 de mp.

Procedura vizează închirierea a trei clădiri edificate în cadrul proiectului cu finanțare europeană derulat de Consiliul Județean, în valoare totală de aproape 70.000.000 de lei, imobile care au fost recent date în administrare societății Tetarom SA.

Urmează a fi închiriate, astfel, nu mai puțin de 50 de spații cu suprafețe cuprinse între 30 și 80 de mp, dispuse într-o clădire de birouri ultramodernă cu regim de înălțime D+P+5E și clasa energetică A, 9 compartimente, cu suprafețe cuprinse între 297 și 321 mp, aflate în hala de depozitare numărul 1 și, respectiv, alte 8 compartimente, cu suprafețe cuprinse între 178 și 236 mp, situate în hala de depozitare numărul 2.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum și-a schimbat fața Clujul în perioada stării de urgență
Next articleExpert al BT: România a început deja recuperarea economică
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 4 =