Au început lucrările pe strada Petru Maior

Trimite și altora

Au început lucrările pe strada Petru Maior (trotuarul de pe partea numerelor făra soț) unde va avea loc modernizarea rețelelor electrice, urmată apoi de refacerea integrală a structurii rutiere.

Termenul contractual de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator este de 5 iunie 2020.

”Având în vedere termenele asumate de companiile de rețele edilitare, respectiv termenul din contractul cu SC Diferit SRL, Primăria Cluj-Napoca estimează ca termen integral de finalizare a lucrărilor de modernizare a străzii Petru Maior luna septembrie 2020.

Pe durata lucrărilor, circulația s-a reorganizat astfel:

– traficul pietonal se va devia pe celălalt trotuar pe la cele 2 treceri de pietoni existente spre Calea Moților, respectiv Piața Lucian Blaga.

– se va restricționa circulația auto pe banda de lângă bordură, pe sensul de circulație dinspre Piața Lucian Blaga spre Calea Moților.

– ieșirea de pe strada Petru Maior în Piața Lucian Blaga se va asigura restricționat doar pe două benzi, față de cele 3 existente”, afirmă reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, printr-un comunicat de presă.

Lucrările de modernizare a străzii Petru Maior sunt finanțate de Uniunea Europeană.

Comments

comments

SHARE
Previous articleȘcoală cu acoperiș înierbat la Florești, accesibil copiilor
Next articleGuvernul subvenționează asigurarea culturilor agricole
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × four =