Școală cu acoperiș înierbat la Florești, accesibil copiilor

Trimite și altora

O școală cu acoperiș verde accesibil copiilor va fi construită în comuna Florești. Aceasta va funcționa pe strada Cătănii și este contruită pentru 1000 de copii.

Școala va fi construită pe 7.500 de metri patrati de teren. Va avea 36 sali de clasă, 5 laboratoare și o sala de sport. Marea atracție va fi acoperișul ecologic, verde tot timpul anului, cu acces pentru cei mici.

“Ca destinație, va fi la început școală gimnazială, să vedem cum va evolua populația pe grupe de vârste, astfel încât și acea instituție școlară să fie valorificată la maxim. Nicio statistica nu poate spune daca in urmatorii 5 ani Florestiul va ajunge la 100 000 de locuitori sau va ramane la 40 000 de locuitori”, a declarat primarul Florestiului, Horea Șulea, pentru Via Cluj TV.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLegea privind vaccinarea persoanelor în România – 
Posibile sancțiuni
Next articleAu început lucrările pe strada Petru Maior
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 5 =