Spațiu pietonal în Piața Lucian Blaga din Cluj

Trimite și altora

Piața Lucian Blaga va avea și un spațiu pietonal. Piața va rămâne numai cu numai patru benzi, iar strada Petru Maior, cu trei. Strada Napoca, va fi redusă la două benzi, la fel și strada Republicii, până la intersecția cu Avram Iancu.

 

Spațiul pietonal va fi extins în fața fostei cafenele Croco, care urmează să se redeschidă peste câteva luni. De asemenea, vor fi amenajate piste de biciclete pe străzile cuprinse în acest proiect al primăriei. Autoritățile locale lucrează deja la studiul de fezabilitate, apoi va trece la licitaţia pentru execuţie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInventatorul Adrian Roșca a creat mașina cu aer comprimat. El susține că va fi cel mai rapid automobil din lume
Next articleMuzeul Zoologic al UBB a fost redeschis
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 1 =