30 iunie, data-limită pentru plata subvențiilor în agricultură – Care este situația plăților

Trimite și altora

Toate interacțiunile dintre fermieri și angajații agențiilor din subordinea Ministerului Agriculturii precum APIA sau AFIR pot fi derulate on-line, inclusiv depunerea de cereri pentru subvenții. Fermierii s-au obișnuit rapid cu această oportunitate și deja au au depus cereri pentru mai mult de două treimi din suprafața eligibilă, spune ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

În privința plăților pentru dosarele acceptate, lucrurile stau excelent, a spus ministrul Adrian Oros. Până acum, au primit bani 99,4 la sută dintre fermieri. Doar 0,6 la sută dintre ei mai au de primit bani. Data-limită până la care trebuie făcute plățile este de 30 iunie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul continuă să atragă investiții, în ciuda pandemiei
Next articleCSR: Cum asigură Serviciul de Ajutor Maltez masa pentru 120 de persoane, zilnic
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 1 =