Ministrul Adrian Oros reorganizează funcționarea APIA, pentru a limita răspândirea coronavirusului

Trimite și altora

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat o nouă măsură pentru combaterea răspândirii coronavirusului. Centrele APIA vor sista temporar preluarea cererilor de la fermieri, potrivit ClujToday.ro.

În schimb, perioada până la care pot fi depuse aceste cereri va fi prelungită până în 15 iunie. Ministrul român al Agriculturii a formulat deja o cerere oficială în acest sens către Comisia Europeană.

De asemenea, ministrul Adrian Oros a luat decizia de a eficientiza relația dintre APIA și primării. Astfel, fermierii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la sediile primăriilor pentru adeverințe.

”Începand de luni, 16.03.2020 Direcțiile Județene APIA vor transmite listele cu fermierii programati pe zile către toate primariile de pe raza județelor aferente. Primariile vor emite adeverintele si le vor transmite pe toate către APIA astfel incat fermierii sa nu se mai deplaseze personal la primarii. In momentul in care vor veni la sediile APIA pentru a depune cererile de plata vor gasi adeverintele la noi”, spune ministrul Adrian Oros.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUniversiFly oferă burse la școala de stewardese pentru tinerii care provin din orfelinate
Next articleStarea de urgență, instituită în România de luni
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + 11 =