CSR: Cristina Varo oferă consilire psihologică gratuită pentru copiii care se pregătesc de examene

Trimite și altora

Se apropie perioada examenelor, fie că este vorba despre Evaluarea Națională, fie că e vorba despre Bacalaureat sau admitere. În acest context, un terapeut din Cluj încearcă să pregătească emoțional elevii care se află în fața acestor examene. Elevii care urmează să susțină aceste examene au parte de consiliere gratuită on-line.

În această perioadă de nesiguranță, restricții și izolare impuse de măsurile de limitare a răspândirii COVID-19, un terapeut din Cluj s-a decis să ajute elevii să treacă pentru un stres în plus: cel al examenelor. Cristina Varo lucrează de mai mulți ani cu tinerii care au nevoie de pregătire emoțională, iar în această perioadă se dedică elevilor care se pregătesc de examene.

Terapeutul clujean îi învață pe copii gestionarea propriilor emoții, dar și cum să se concentreze asupra materiei pe care trebuie să o asimileze. Mai mult, ea aseamănă cu un cantonament această perioadă de pregătire a tinerilor de dinaintea examenelor importante din viața lor.

Cristina Varo organizează săptămânal sesiuni online de terapie în fiecare zi de luni și miercuri. La aceste sesiuni pot participa gratuit toți cei care se pregătesc pentru examene.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTrei oferte pentru reabilitarea castelului Banffy din Răscruci – Cum va arăta castelul
Next articleCum și-au adaptat universitățile clujene admiterea la condițiile pandemiei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 3 =