Au început lucrările la rețeaua de gaz din Vâlcele

Trimite și altora

Azi au început lucrările de construire a rețelei de alimentare în satul clujean Vâlcele, comuna Feleacu. Este prima comunitate din Transilvania care își construiește o astfel de rețea în baza noilor reglementări legale, care permit autorităților locale să investească direct în dezvoltarea infrastructurii.

Realizarea rețelei de gaz din satul Vâlcele va contribui la dezvoltarea comunității locale. Acest sat a devenit o destinație pentru clujenii care vor să scape de aglomerația orașului și să se mute la țară. În acest an, ar putea fi realizați primii 12 kilometri de rețea, spune primarul Gabriel Costea.

Realizarea noii rețele va permite comunității locale să atragă și investiții suplimentare. Satul Vâlcele este situat la 14 kilometri depărtare de Cluj-Napoca și la 15 kilometri depărtare de Turda și de nodul care unește Autostrada Transilvania de Autostrada Turda-Sebeș. De asemenea, la marginea satului se află unul dintre capetele centurii Vâlcele – Apahida. Planurile autorităților județene includ construirea unui parc industrial public în Vâlcele.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCare sunt țările pentru care a fost eliminată obligativitatea autoizolării la revenirea în România
Next articleCine este noul director al Romsilva
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen − 2 =