Drumul județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj a fost asfaltat

Trimite și altora

Lucrările au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100, anunță reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră.

Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează să fiei executate lucrări pentru realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCATASTROFAL: Peste 1.000 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore
Next article1 112 de noi cazuri de români depistați cu coronavirus
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + eighteen =