Via Cluj TV: Clujenii apreciază gastronomia rafinată

Trimite și altora

Ultimii ani au adus schimbări importante în preferințele gastronomice ale clujenilor. Și aceasta pentru că orașul Cluj-Napoca a devenit o adevărată metropolă multiculturală, care atrage studenți sau oameni de afaceri din toate colțurile lumii. Astfel, clujenii au învățat să aprecieze gastronomia rafinată, spune Dorina Clonda de la Apetit Catering. De asemenea, clujenii sunt tot mai preocupați de hrana sănătoasă, spune nutriționistul dietetician Luisa Florea, potrivit ViaCluj.tv.

De asemenea, există și o sezonalitate a preferințelor gastronomice ale clujenilor, în sensul că, vara, oamenii preferă hrana mai ușoară.

Comments

comments

SHARE
Previous article1 215 cazuri noi, dintre care 23 la Cluj
Next article485 de români sunt internați la ATI cu infecția COVID-19
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 5 =