Loc de pescuit sportiv în comuna Mica, amenajat de către antreprenori locali

Trimite și altora

Pescarii clujeni se pot bucura de pasiunea lor într-un nou loc amenajat pentru pescuit sportiv, în localitatea Sânmărghita, din comuna Mica, județul Cluj.

Mai exact, în complex se regăsesc șase cabane, pontoane și lac populat cu pește – printre care crap, caras, știucă, șalău sau somn. Fiecare dintre cabane este dotată cu 2 paturi single, frigider, baie proprie cu apă caldă și duș.

Lacul este situat la aproximativ 50 de minute de Cluj-Napoca (mai exact 60 km pe DN1C si DJ172F) și la 40 de minute de Bistrița (45 km pe DN17 si DJ172F). Accesul cu mașina se face ușor până în apropiere de lac, drumul fiind asfaltat, apoi până la complex existând drum pietruit de 300 de metri, precum și parcare amenajată, susțin investitorii locali.

“În realizarea tuturor amenajărilor am acționat cu respect față de natură, cât mai puțin intruziv. Aventurile la pescuit și relaxarea cu cei dragi trebuie să respecte specificul locului, liniștea și curățenia”, precizează administratorii.

Pentru evitarea aglomerației, dar și pentru păstrarea specificului din complex, pentru  putea pescui aici e nevoie de rezervare.

Regulamentul și prețurile aici

sursa foto: locuridepescuit.ro

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY